ترویج برنج سالم به وسیله کشت توام اردک و برنج

367/99 1399/12/13 مقالات علمی 60 امتیاز کار گروه

میانگین امتیاز کاربران 5

افزودن به علاقه مندی 0

بازدیدکنندگان 3

دیدگاه ها 0

همرسانی 0

جزییات مقاله

حوزه دانش :

ترویج و آموزش کشاورزی

محل انتشار مقاله :

همایش / کنگره داخلی

نام نشریه :

همایش علمی آشنایی با فرصت های کشاورزی، امنیت غذایی و محصولات سالم

چکیده ترویجی :

امروزه مسئله محدودیت منابع انرژی موجب تمایل کشورهای مختلف برای بهینه سازی سیستمهای تولید کشاورزی از نظر مصرف انرژی و تولید محصولات شده است. حمایت از مصرف محصولات سالم، مهم ترین ابزار تشویق کشاورزان به تولید و عرضه محصولات سالم است. محصولات کشاورزی در طول فصل زراعی توسط جانداران مختلفی مورد حمله قرار می گیرند. این جانداران به نوبه خود توسط جانداران دیگری خورده می شوند. به عبارتی، طبیعت، خود تعادل لازم را بین عوامل مختلف ایجاد می کند. تولید محصولات سالم از جنبه های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی دارای اهمیت می باشند. از نظر اقتصادی نیز برای تولیدکننده و مصرف کننده مناسب است، چون خالص است و مخلوط با سایر انواع برنج نیست. از نظر کیفیت پخت مطلوب است، همچنین عاری از مواد مضر است که سلامت انسان را به مخاطره نمی اندازد. از نظر اقتصادی هزینه های نهاده های شیمیایی کاسته می شود و چون بدون واسطه عرضه می شود برای کشاورز و مصرف کننده مقرون به صرفه است. از نظر ملی می تواند به حذف یارانه های متعلق به سموم شیمیایی کمک کند و یارانه ها را به سوی بهبود سلامت جامعه از طریق تولید محصولات سالم، هدایت کند و از نظر زیست محیطی مانع از آلودگی خاک، آب و نابودی جانداران می شود که از منابع تأمین کننده حیات انسانها هستند.

متن کامل مقاله :

ورود / ثبت نام
همرسانی

دیدگاه ها