نانوتکنولوژی در کشاورزی

489/00 1400/04/05 یافته های علمی 70 امتیاز کار گروه

میانگین امتیاز کاربران 0

افزودن به علاقه مندی 0

بازدیدکنندگان 4

دیدگاه ها 0

همرسانی 0

جزییات یافته های علمی

حوزه دانش :

فعالیت های پژوهشی

نام نشریه / همایش :

سایت منابع و پژوهشهای علمی و مقالات اینترنت- پژوهش خبری

چکیده ترویجی :

در دهه ­های گذشته، بازارهای جهانی فناوری نانو در بخش کشاورزی، باتوجه به افزایش جمعیت و در پی آن افزایش تقاضای بخش کشاورزی به میزان قابل توجهی رشد یافته است. بخش وسیعی از مردم جهان به دلیل اثرات زیست محیطی با کمبود مواد غذایی روزانه خود مواجه هستند، درحالی که در کشورهای توسعه یافته مازاد مواد غذایی وجود دارد. بنابراین توسعه محصولات مقاوم به خشکسالی و آفات در این بین ضروری به نظر می­ رسد. بخش کشاورزی و تولید مواد اولیه در کشورهای در حال توسعه اساس اقتصاد ملی محسوب می­شود. در این کشورها مشکلات عمده متعددی نظیر ضعف خاک حاصلخیز، کمبود زمین ­های کشاورزی موجود، وابستگی به مواد اولیه، فقر و سوء تغذیه وجود دارد. در دهه­ های قبل توسعه صنعتی موجب تغییرات ساختاری عمیقی در بخش کشاورزی شد. مثلا : تبدیل کشتزارهای کوچک به سیستم ­های صنعتی تولید تخصصی، گسترش عرضه و تقاضا به لحاظ جغرافیایی به سمت جهان در حال توسعه و اهمیت روز افزون منابع جهانی و بازاریابی چالش ­هایی را در پیش روی بخش کشاورزی می ­گذارد. لذا باید در حد ممکن توسعه پایدار تولید ارتقا داده شود به گونه ­ای که سلامت غذایی افزایش، فقر کاهش و سلامت عمومی بهتر شود. پیشرفت­ های علمی و فنی راه حل بالقوه­ای را برای کشورهای در حال توسعه جهت نوآوری و ارتقاء دستگاه­ های فعلی تولیدی­شان ارائه می ­دهند. خیلی از فناوری­ های جدید نه تنها قابلیت افزایش بهره وری کشاورزی را دارند بلکه همچنین می­توانند برای کاهش هزینه­ های زیست محیطی و تامین منابع تولید کشاورزی به کار آیند.

مستندات انتشار مقاله :

جهت دانلود ورود / ثبت نام نمایید
همرسانی

دیدگاه ها