اثرسطوح مختلف ضایعات کنجد درجیره دوره رشد 21-42روزگی جوجه های گوشتی
میانگین امتیاز کاربران 5
افزودن به علاقه مندی 0
بازدیدکنندگان 6
دیدگاه ها 0
همرسانی 0
جزییات مقالات علمی
حوزه دانش :
تغذیه و جیره نویسی طیور گوشتیمحل انتشار مقاله :
CIVILICAنام نشریه :
ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزیچکیده ترویجی :
به منظور برسی اثرسطوح مختلف ضایعات کنجد درجیره دوره رشد 21-42روزگی جوجه های گوشتی ازتعداد284قطعه جوجه گوشتی راس 308 استفاده گردید دردوره رشد ازچهارسطح جایگزینی ضایعات کنجد صفرو15و20و25 استفاده شد مبنای این آزمایش فاکتوریل 2×4 و 4تکرار درقالب طرح کاملا تصادفی بود نتایج نشان داد مصرف خوراک درتیمارهای دارای جیره حاوی 15و20درصد ضایعات کنجد موجب افزایش مصرف خوراک به طورمعنی دار گردید )P<0/05 افزایش وزن روزانه و پایانی بین تیمارهای مختلف معنی دار نبود )P<0/05 وزن لاشه به عنوان یک متغیر اندازه گیری شده تحت تاثیر مصرف کنجد قرار داشت و با مصرف سطوح بالاتر کنجد کاهش معنی داری یافت. درجمع بندی نهایی به نظر میرسد استفاده ازضایعات کنجد دردوره رشد جوجه های گوشتی تا سطح 15درصد اثرات معنی داری برشد و افزایش وزن و کاهش ضریب تبدیل جوجه ها ندارد.