تولید محصول سالم سبزی و صیفی

407/99 1399/12/26 دانش رسانه ای 56 امتیاز کار گروه

میانگین امتیاز کاربران 4

افزودن به علاقه مندی 0

بازدیدکنندگان 4

دیدگاه ها 0

همرسانی 0

جزییات دانش رسانه ای

زمینه :

محصولات گلخانه ای

توضیحات :

سبزی وصیفی مهمترین محصول سبزیجات و صیفی جات بخش عمده ای از سبد تغذیه ای مصرفی هر فرد را به خود اختصاص داده است، در نتیجه انتخاب سبزیجات و صیفی جات سالم مهم به نظر می رسد.طبق اعلام آمار رسمی، 30 درصد حشره کش ها، 60 درصد علف کش ها و 90 درصد قارچ کش ها سرطان زا هستند و این تنها یکی از اثرات جانبی منفی استفاده از این مواد است. کاربرد بی رویه سموم در سبزیکاری به دلیل استفاده از تقویم سلیقه ای تعداد و زمان سمپاشی و نداشتن اطلاعات کافی از دوره کارنس سموم (زمان باقیماندن سم در اندام گیاهی مورد نظر) باعث می شود بسیاری از مواد سمی در میوه ها و اندام های خوراکی سبزی ها و صیفی جات باقی بماند که به مصرف انسان ها می رسند.محصول سالم و گواهی شده که بدون سموم و مواد نیتراته باشد،غذای سالمی هست که در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، دیابت، سرطان و چاقی موثر بوده و این گروه از مواد غذایی نقش به سزایی در تقویت سیستم ایمنی داشته و برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها یا ترمیم زخم ها ضروری هستند. بنابرین میتوانیم با اموزش ها وبرگزاری کلاس های اموزشی در قالب سایت ها ومزارع نمایشی با استفاده ازمحققان موضوعی کاشت انواع سبزی وصیفی جات بدونن استفاده ازسموم وبابکارگیری از کودهای دامی وورمی کمپوستی این فرهنگ تغییر روش کاشت سبزی سالم رو ترویج نماییم ودر سلامت جامعه انسانی و حفظ محیط زیست بوم گام موثری برداشته باشیم .

کلمه های کلیدی :

سبزی و صیفی, محصول سالم

مستندات :

همرسانی

دیدگاه ها