تأثیر تغذیه پیش از برداشت و تیمار پس از برداشت آسکوربات کلسیم بر ماندگاری میوه تمشک سیاه بی خار

690/01 1401/01/11 پایان نامه 86 امتیاز کار گروه

میانگین امتیاز کاربران 0

افزودن به علاقه مندی 0

بازدیدکنندگان 3

دیدگاه ها 1

همرسانی 0

جزییات پایان نامه

حوزه دانش :

مرکبات ومیوه های نیمه گرمسیری

مقطع :

کارشناسی ارشد

نام دانشگاه :

ساری

سال ارائه :

1400

چکیده ترویجی :

چکیده عمر و ماندگاری پایین، فسادپذیری بالا و ضایعات قابل توجه پس از برداشت از محدودیتهای تولید میوه تمشک می‌باشند که بازاریابی و انبارداری این محصول را دچار مشکل کرده است. این پژوهش در قالب دو آزمایش، تاثیر تغذیه پیش از برداشت و تیمار پس از برداشت آسکوربات کلسیم بر ماندگاری میوه تمشک سیاه بی خار بررسی گردید. آزمایش اول به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با دو فاکتور در سه تکرار بود. فاکتور اول تیمارهای تغذیه ای در پنج سطح شامل( شاهد، نیترات کلسیم، سیلیکات پتاسیم، نیترات کلسیم *سیلیکات پتاسیم و پتاسیم (خالص) و فاکتور دوم زمان نگهداری در انبار سرد در چهار سطح (شامل: صفر، 6، 12، و 18 روز پس از برداشت) بوده است. آزمایش دوم نیز به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور و در 3 تکرار انجام شد.

فایل کامل پایان نامه :

ورود / ثبت نام
همرسانی

دیدگاه ها

  • مرتضی مهدویان
  • 1401/04/31

مفید و کاربردی